English information

Nytt utstyr for overvåkning av begroing i rør.

Flowrox begroingsvakt er et nøyaktig system for sanntids overvåkning av innvendig volum i rør. Tykkelse på innvendig belegg og forandring i beleggtykkelse overvåkes kontinuerlig og fritt volum kalkuleres og rapporteres. Operatøren vet til en hever tid hvor stor kapasitet som gjenstår i prosessrøret.

Ny og rimelig PVEG Ventil

Ny og rimelig PVEG Ventil som kun selges svart. I svart polyamid som har gode mekaniske egenskaper. Denne klemventilen egner seg godt i applikasjoner hvor vannet inneholder partikler. På kommunale avløpsledninger og renseanlegg samt i industrielle renseanlegg.

LPP pumpene bruker 30% mindre energi

Pumpehjulet ruller, dette genererer nesten ingen friksjonsvarme. Hjulet komprimerer pumpeslangen kun 1 gang pr omdreining og pulsering halveres. LPP teknologien er energieffektiv. Patentert kompresjonsmekanisme for optimal tetning uten at slangens levetid reduseres.

Larox Flowsys OY enderer navn til Flowrox

Larox Flowsys OY enderer navn til Flowrox i løpet av få dager, men det tar antagelig lang tid før Larox ventiler forsvinner fra våre kunders bevisthet. Vi sier fra nå av Flowrox pumper og Flowrox ventiler. Produktet er det samme, folkene er de samme.

AKO lanserer ny ventilserie VMC

VMC leveres i størrelser fra DN10 – 50mm. Maks 6bar. Ventilen har ventilkropp i aluminium eller rustfritt. På ventilen monterer man rørtilkopling etter behov. Flens, muffe med gjenger, hurtigkopling eller annet. Ventilen leveres for aseptiske systemer.

Videoinstruksjon

Vår videoinstruksjon for ventiler og LPP pumper må midlertidig sees via hjemmesiden til Flowrox. Ring oss for brukernavn og passord.

AKO Rustfrie Ventiler er elektropolert og lettere i vekt

Ventilene leveres i størrelse fra ND40 til ND150. Ventilene leveres som standard med flens i.h.t. DIN EN 1092 (PN10/16). Ventilkropp og flenser er i rustfritt stål AISI 1.4404 og alt er elektropolert.

Reduserte levetidskostnader med Larox ventiler og pumper

Vi har lenge hevdet og dokumentert eksempler på gevinst som følge av effektivisering og lavere driftskostnader i løpet av levetiden på våre klemventiler og slangepumper. Etter hvert som årene går og eksemplene blir fler, vet vi at vi leverer løsninger som gjør oss til en god samarbeidspartner for landbasert industri, for skip og offhore virksomhet.

Reguleringsventiler for krevende oppgaver

Larox reguleringsventiler kan også brukes i prosesser hvor konvensjonelle ventiler får problemer på grunn av turbulens og slitasje. Ventilen kan bestykkes med konisk ventilbelg som gir nøyaktig den Kv verdien prosessen krever. Med en smart ventilstyring kan ventilen optimaliseres ytterligere. Våre ventilbelger tåler ekstremt abrasive forhold.