English information

Flowrox tilbakeslagsventiler leveres kun i større prosjekter/ventilpakker.

Flowrox Enveisventiler og tilbakeslagsventiler tåler å stå i suspensjoner som inneholder slitende partikler. Slurri og slam. Fiskehaleventilen i gummi har flens på en side og er flat i motsatt side. Væske og slurri kan strømme en vei. Den andre veien er det helt tett og dette skjer helt uten energi. Kuletilbakeslagsventilene har et flenset ventilhus og en stålkule som tetter mot et sete. Helt ordinære kuletilbakeslagsventiler, dog spesielle og beregnet for slurri. Automatventilen virker som en pens og vil automatisk åpne for strømning fra den pumpen som går. Helt uten energi fra noen aktuator.

Disse ventilene tilbys og leveres inntil videre kun i forbindelse med ventilleveranser til større prosjekter !

LSL

Slim line tilbakeslagsventil med kule for lett og middels slurri.

LDV

Ventilen leveres med og uten aktuator slik at kulen kan holdes i stengt posisjon. Ventilen tåler høyere trykk og tjukkere, tyngre slam

LNR

Innhold

LNR Auto

I denne ventilen flyttes kulen av pumpetrykk, kulen åpner i løpet det pumpes fra og flyttes over i det løpet hvor pumpen stoppet. En automatisk ventilpens.

LAR

Avluftingsventilen åpner når nivået stiger og leveres i DN50mm til 200mm til maksimalt PN100bar.

LarFlex

Larflex tilbakeslagsventiler har en unik konstruksjon beregnet for tøffe oppgaver i industrien. Leveres i størrelser fra DN25mm til 2400mm. Tåler temperaturer fra - 40°C til +135°C og kan monteres vertikalt eller horisontalt. Passiv flombeskyttelse eller enveisventil mot maksimalt 10 bar. Forhindrer vannhammer og er lydløs. Selvrensende. Ingen tilstopning eller igjensetting.