English information

Flowrox Membranventil

Flowrox PVEG ventiler har hus produsert av polyamide, dette gir en lett og korrosjonsbestandig ventil. PVEG ventilen har en byggelengde tilsvarende ANSI B16. Ventilen har tre hovedkomponenter: Ventilbelgen, huset og aktuator. Ventilene kan leveres håndbetjent med ratt og med pneumatisk aktuator. Manuelt opererte ventiler kan leveres for trykklasse PN10 bar og pneumatisk opererte PN6 bar.Sammenlignet med kule, plugg og membranventiler er ventilene priset gunstig. At ventilene også  krever lite vedlikehold gjør ventilen til et økonomisk gunstig alternativ.Tusenvis av Larox PVEG ventiler er i daglig drift i mineral beredning, masse og papir, kjemisk prosess industri og energi. Et stort antall ventiler sitter også i systemer  som behandler vann og avløp i kommunale og industrielle renseanlegg. I mange tilfeller har PVEG ventiler erstattet kule, plugg, membran og spjeld ventiler. Ventilene er lagervare hos produsenten. Ventilene er enkle å bruke og krever ikke noe spesielt vedlikehold. De er lettere enn stålventiler, og krever i seg selv ingen understøttelse. Ventilbelgens flens fungerer også som pakning mot rørflensen.

PVEG Ventil

DN50, 80, 100 og 150mm for maks PN10 bar. Ventilhus i slagfast og korresjonsbestandig polyamidkompositt. Ventilbelg i gummi. Ventilen er et meget godt alternativ til kule-, plugg-, sluse- og membranventiler. Ventilen har lav vekt og leveres med DIN flens. Ventilen er svært gunstig i pris og krever lite vedlikehold. Velegnet i enklere industrielle applikasjoner og i anlegg for vannbehandling, serviceventil i pumpestasjoner etc.

Ny Flowrox membranventil PVG

Ny manuell Flowrox ventil, type PVG, i størrelser fra DN50 til 250mm. Ventlhus i aluminium, ventilslange i SBRT. Godt alternativ til membranventil-