English information

Flowrox Klemventil

Klemventiler fra Flowrox passer perfekt i applikasjoner hvor medie er slitende eller korrosivt, enten det er snakk om pulver, granulat, væsker eller slam. Ventilen består av 3 hovedkomponenter, ventilbelgen, ventilhuset og aktuatoren. Derfor kan man velge nøyaktig den aktuatoren, det ventilhuset og den ventilbelgen som passer prosess forholdene ventilene skal betjene. Ventilene leveres i størrelser fra 25mm til 1000mm i diameter, for prosesstemperaturer fra -50 °C to +160 °C og for prosesstrykk fra vakuum til 100 bar. Ventilen kan også skreddersys til spesielle formål som regulering av 120 bar vanntrykk med konisk ventilbelg DN20mm/DN15mm. Brevann med sandpartikler.

Bare denne ventilen, gir brukeren alle disse fortrinn:
100 % tett
Full åpning
Ingen fast kiling eller begroing
Kun ventilbelgen er i kontakt med medie
Svært gode egenskaper mot slitasje og korrosjon
Gode reguleringsegenskaper
Problemfri funksjon
Lave vedlikeholdskostnader

 

Ser du ikke animasjonen her, er det fordi du ikke kan spille Flash.

PVEG Ventil

Vårt alternativ til membran ventil. Huset i slagfast og korrosjonsbestandig polyamidkompositt. Ventilen er et meget godt alternativ til kule-, plugg-, sluse- og membranventiler i enklere applikasjoner. Ventilen er 100% tett, og enkel å vedlikeholde .Ventilen produseres i to varianter. En standard og en for mer korrosive miljøer PVEG og PVEGC. Dimmensjoner : 50 m m til 150 m m Trykk : Manuell aktuator 10 bar med pneumatisk aktuator 6 bar Temp. 50 til 70o C

PVG ventilene er endelig leveringsklare

PVG serien er endelig leveringsklar med SBTY eller EPDM ventilslange.

PV Åpent Ventilhus

Benyttes i applikasjoner hvor trykkene er relativt små og hvor medie ikke har så høy temperatur og hvor medie er helt ufarlig på annen mate. Ventiler med åpent ventilhus veier lite og det er enkelt og komme til for vedlikehold. Åpent ventilhus leveres fra DN 80 mm. Standard materiale i ventilhuset er stål, men ventilhus kan leveres i AISI316 på forespørsel. De åpne ventilhusene tåler både vibrasjon og noe skjevhet.

PVE Lukket Ventilhus

I vårt lukkede ventilhus er hele ventilbelgen omsluttet av ventilkroppen som beskytter belgen mot omgivelsene og sollyset. Ved brudd på ventilbelgen, vil mediet kun få en kontrollert lekkasje til omgivelsene. Væske vil dryppe fra ventilhuset, støv vil normalt ikke trenge ut. Ventilhuset leveres i støpejern/stål, aluminium og and AISI316. DN 100mm kan leveres i maskinert polyuretan og DN 250mm i støpt polyuretan.

PVE/S og PVS Tett Ventilhus

Ventilhuset gir ingen lekkasje til omgivelsene, det er gasstett og benyttes ved høyere trykklasser hvor man ikke kan akseptere fare for lekkasje. PVS modellen passer godt I applikasjoner med store trykk, fordi konstruksjonen er ekstremt robust. Ventilhuset kan utrustes med alarm eller røropplegg for umiddelbart å detektere lekkasje I ventilbelgen. PVS ventilen har ingen stigende spindel eller andre bevegelige ventildeler på utsiden av ventilhuset. Ventilen leveres i støpejern/stål, aluminium eller AISI316.

Flowrox Ventilbelger

FLOWROX er markedsledende i teknologi og erfaring når det gjelder konstruksjon og produksjon av slangen i ventilen, eller ventilbelgen som vi sier. Dette er selve hjertet i en slik ventil. Den eneste delen som er i kontakt med medie.