English information

Flowrox Spjeldventil

Spjeldventilene fra FLOWROX har ventilhus i støpejern og syrefaste spjeld. Utskiftbare gummi seter på begge sider av spjeldet gjør ventilen tett i begge retninger. I åpen posisjon er det ingen deler av metall som er i kontakt med mediet. Lukket ventil er 100 % tett. Ventilene leveres med håndratt eller for automatisk drift.

Enkelt vedlikehold og sikker i bruk.

Diameter DN80mm til DN600mm

Temperaturer fra -50 oC til +135 oC

Trykk PN 10 og 20bar

Ventilene kombinerer klemventilens egenskaper med kort byggelengde og kan benyttes i tørre og våte prosesser. Funksjonsprinsippet er enkelt. Når knivspjeldet lukkes, penetrerer spjeldet spalten mellom to gummihylser. Gummihylsene er forspente og de tetter fullstendig imot prosesstrykket i rørledningene. Akkurat som i slangeventilen blir de som en del av røret og ingen metalldeler er i kontakt med mediet.

LKF flenset knivspjeld

Denne modellen er flenset DIN eller ANSI. Alle ventilene er i prinsipp like og leveres i manuell eller automatisk utførelse. Automatventilene er aktuert med pneumatisk eller hydraulisk sylinder, men kan også leveres med elektrisk aktuator. LKF leveres for maksimalt 10bar prosesstrykk og i størrelser fra 80mm til 600mm.

LKH

Flenset DIN eller ANSI ventil som tåler prosesstrykk opp til 20bar. Ventilgummi leveres som standard i naturgummi i alle disse ventilene, men andre kvaliteter leveres på forespørsel. Dimensjoner: 80 til 600mm PN maks 20 bar

LKW

Waferutgaven av spjeldventilen for slurri. Ventilen er ellers lik de andre 2 typene. Ventilene som presenteres på denne siden er utviklet spesielt for gruve og mineralindustrien. For applikasjoner med slitende partikler i medie. Ventilene kan også benyttes i pulver og granulater. Dimensjoner: 50 til 600 m m Trykk: 10 bar